Vi bruger ikke…

En af de meget små glæder ved at være et så ansvarligt menneske, at ens mobilnummer er kontaktnummer for flere foreninger mv. registereret i CVR-register… Er at man bliver ringet op af alskens mennesker, der godt vil sælge noget. 

Og fordi de ringer til foreningen, der er momsregistreret, så gælder dørsalgsloven ikke. Så jeg kan ikke true dem med politianmeldelse for overtrædelse af lov om visse forbrugeraftalers §6.

Indtil videre har jeg håndteret det ved spørge om de ville sælge mig noget. Har de svaret ja, har jeg fortalt at så er der ingen grund til at vi spilder hinandens tid. Har de svaret ja, har jeg efter at have hørt en længere salgstale, fortalt sælgeren, at han jo alligevel ville sælge mig noget.

Det tager en farlig tid, så nu er jeg gået over til mirakelløsningen som beskrevet på vibrugerikke.dk. Det virkede på et rengøringsfirma som skal få lov at forblive anonymt. Det lød faktisk som om sælgeren havde oplevet samme svar før 🙂