Vi behøver ikke indrette os efter din virkelighed

Det er mit indtryk at mange af tidens politiske debatter – i hvert fald på den identitetspolitiske front – handler om folks neuroser og tvangstanker.

Er resten af befolkningen forpligtet til at indrette sig efter din OCD og for tid og evighed spritte alle dørhåndtag af en gang om dagen?

Og har resten af befolkningen lov til at fortælle dig at det gør du da bare, men du må ikke forvente at vi tager dig seriøst?

Det kan meget vel være at du mener at det er et voldeligt overgreb at fortælle dig at der altså eksisterer biologiske køn, som vi endnu ikke er i stand til at ændre på. Men det giver dig ikke ret til at forvente at resten af verden indretter sig efter det.

Og du skal også være så velkommen til at mene at årsagen til at Danmark gik hen og blev er rigt samfund i slutningen af 1700-tallet var slavehandel. Men når du insisterer på at resten af verden skal give dig ret i det synspunkt i stedet for at ryste på hovedet af dig – så insisterer du på at dine neuroser og tvangstanker skal være styrende for den offentlige debat. Og vi andre ryster altså opgivende på hovedet af dig. Ikke fordi vi er racister. Men fordi det er et etableret faktum at den danske slavehandel var så stor en underskudsforretning at det var den egentlige årsag til at den blev opgivet. Og at rigdommen kom dels fra modernisering og effektivisering af landbruget. Dels fra de slavelignende forhold hvide fæstebønder levede under.