Sammenblanding af religion og politik

En ting er jeg enig med dansk folkeparti om. Og det er at sammenblanding af religion og politik er noget værre noget. Jeg ser frem til folkepartisterne lever op til det. Indtil da hæfter jeg mig ved at vi har et parti i Danmark der baserer sin politik på religion. Og at de i øjeblikket strides om hvorvidt gud og bibelen fortsat skal have plads i deres principprogram. Den nuværende ledelse, Bodil Kornbech, medlem af pinsebevægelsen, mener at der skal redigeres i politikken, så bibelen ikke fylder så meget. Mens udfordreren Hartung Kierkegaard, indre missionsk, mener at det er fint som det er. Jeg er helt frisk på at kritisere enkeltpersoner der ønsker at sammenblande religion og politik. De har selvfølgelig lov til at have deres mening og føre den frem. Jeg har så også lov til at fremføre min holdning om at de har fis i kasketten og udgør en trussel mod det rationelle demokrati. Jeg kunne bare ønske mig at man husker at kritisere det forhold at vi faktisk har et opstillingsberettiget parti der falder i den kategori. Update: Politiken dækker naturligvis de kristeliges landsmøde, og der bliver jeg opmærksom på at de faktisk ikke er opstillingsberettigede. Det fjerner på absolut ingen måde underholdningsværdien 🙂